Strand Activiteiten

Strand activiteiten verzorgen wij op ieder strand. Een veel gekozen locatie is het strand van ‘s-Gravenzande. Het strand van ‘s-Gravenzande is gelegen tussen HVH en Scheveningen. Het strand is de ideale locatie voor de strand activiteiten omdat het een rustig en schoon strand is. Relaxed!

Op het strand van ‘s-Gravenzande staat beachclub Breez . Brink Outdoor werkt hiermee samen. In de beachclub is het mogelijk om te verkleden, douchen en uw spullen veilig op te bergen in de kluisjes. Breez verzorgt ook verschillende horeca mogelijkheden. Kortom: de ideale locatie voor strand activiteiten!

Activiteiten op het strand

Faciliteiten

In de beachclub zijn kleedruimtes aanwezig. Het is mogelijk om voor/na de activiteit om te kleden.  

De doucheruimtes zijn aangesloten op de kleedkamers. Na de activiteit(en) kan er warm gedoucht worden om je op te frissen, lekker!

De waardevolle spullen kunnen gratis opgeborgen worden in de kluisjes. 

Op loopafstand is er een parkeer terrein. Voor de mindervaliden zijn er een speciale parkeerplaatsen om de hoek!

Voor de groepen van Brink Outdoor wordt er een stuk terras gereserveerd. Hierdoor weet je zeker dat je een ruime eigen plek hebt op het druk bezochte terras tijdens een warme zomerdag!

Horeca

Beachclub Breez beschikt over heerlijke barbecue arrangementen. Deze variëren van basic tot exclusive. De perfecte afsluiter met elkaar!

Het is mogelijk om een lunch te nuttigen voor, tussendoor of na de activiteiten. De lunch kan variëren van een schaal muffins tot a la carte. 

Op z’n Westlands “ff een goede bodem legge”. 

Geniet van het menu van Beachclub Breez. 

Dranken kunnen worden afgekocht of eventueel op nacalculatie.

Of toch een andere locatie?