Teambuilding op locatie

Bij Brink Outdoor is het mogelijk om de familiedag, vriendendag of teambuilding op uw locatie uit te voeren. Wij komen met onze materialen en onze instructeurs naar de door u gekozen locatie toe. Wij verzorgen alles van A tot Z. 

Teambuilding activiteiten zijn op iedere locatie mogelijk. Echter is het niet voor alle activiteiten mogelijk om deze  op elke locatie uit te voeren. Hiervoor zullen we eerst een kijkje nemen op de locatie. Vervolgens zullen wij u adviseren welke mogelijkheden er zijn op uw locatie. Graag doen wij dit aansluitend op uw doelen. 

De activiteiten bij u op locatie heeft verschillende voordelen. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen vervoer te regelen voor de deelnemers. Daarnaast kunt u zelf de catering verzorgen. Het is als bedrijfsuitje ook leuk om te zien dat de bedrijfsvloer ergens anders voor wordt gebruikt! De plek waar normaal serieus gewerkt wordt, daar worden nu leuke herinneringen gemaakt. Er zijn veel verschillende voordelen van activiteiten op locatie. 

Benieuwd over welke activiteiten er bij u op locatie uitgevoerd kunnen worden? Vraag naar de mogelijkheden en maak vrijblijvend een afspraak!

Teambuilding op locatie boogschieten

Maar hoe gaat het in zijn werk?

Het is heel simpel. U neemt contact met ons op. Hierbij geeft u aan de activiteiten op uw locatie te willen doen. Vervolgens plannen wij met u een afspraak in om een kijkje op locatie te nemen. Wij kijken vervolgens of de gewenste activiteiten ook daadwerkelijk op locatie gedaan kunnen worden. Adviseren doe wij ter plekke welke activiteiten we het beste kunnen gaan doen. Wij komen op de dag van uw uitje met onze materialen en instructeurs naar u toe. Op de dag zelf heeft u omtrent activiteiten nergens omkijken naar. Aan het einde van de activiteiten nemen wij alle materialen en rotzooi weer mee! 

Zijn er extra kosten aan verbonden?

Nee. Wij rekenen geen voorrij kosten of andere extra kosten. U betaald het normale tarief van de activiteiten. 

Hoe werkt het met de betaling? 

Bij ons betaal je altijd na de activiteit. Wij sturen u een factuur en deze moet binnen 14 dagen voldaan zijn. Ook is het mogelijk om cash te betalen, dit is mogelijk direct na de activiteit.