Over ons

Brink Outdoor is gericht op het aanbieden van buitensportactiviteiten. Het aanbieden van de activiteiten doen wij zowel recreatief als doelgericht. Bij ons ben je welkom met ieder doel. De doelen kunnen variëren van plezier, voetbalteambuilding, groepscohesie, succes ervaring, educatie en ga zo maar verder. Kortgezegd, ieder doel is welkom en wij gaan er actief mee aan de slag!

Neem een kijkje naar ons ruime assortiment aan activiteiten!

Wij zijn trots op ons personeel! Want door middel van ons deskundig personeel kunnen wij ons onderscheiden. Bij Brink Outdoor wordt er veel tijd gestoken in het opleiden van het personeel waardoor uw uitje top wordt verzorgd en aansluit bij uw doel. Wij geloven erin dat je bij ieder doel een andere aanpak moet gebruiken om dit doel te bereiken. Hierdoor is het noodzakelijk om onze instructeurs op ieder doel te trainen zodat deze behaald kunnen worden!

Instructeurs Brink Outdoor

Julian van den Brink

Mijn naam is Julian van den Brink, trotse oprichter van Brink Outdoor! Ik vind het heerlijk om lekker buiten actief te zijn en dit breng ik graag over op andere mensen. Om dit goed te kunnen overbrengen op andere mensen heb ik de opleiding Sport en Bewegen gedaan in Delft richting Buitensport. Ik vond dit heel erg leuk om te doen en ben vervolgens de verdieping ingegaan op de Sporthogeschool in Eindhoven. Hier heb ik de opleiding Sport en Bewegingseducatie afgerond met de richting Adventure. Binnen de opleiding ging het veel over doelgericht te werk gaan en wat er allemaal mogelijk is aan de hand van outdooractiviteiten. Ik vond dit erg interessant en ben dit gaan vertalen naar mijn eigen onderneming, Brink Outdoor. Momenteel probeer ik mezelf op de hoogte te houden van de nieuwste onderzoeken en theorieën binnen de buitensport en dit te vertalen richting de werkwijze van Brink Outdoor. Ik vind het erg fijn om mensen te helpen en dit kan ik doen door middel van Brink Outdoor. Ik hoop ook jullie in de toekomst te mogen verwelkomen!

Wat zeggen klanten over ons?