Teambuilding activiteiten

Een groep is nog geen team

En dat is precies waar wij voor zijn: om van een groep individuen een compact geheel te maken. Teambuilding activiteiten doe je niet tégen elkaar, maar juist mét elkaar. Bij ons ben je op de juiste plek om jouw groep zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen. Ons zeer deskundige personeel vermaakt groepen, maar is juist ook intensief bezig met de theorieën die van teambuilding een succes maken.

Door samen te werken met jullie tijdens de teambuilding activiteiten is ons doel om tot een ‘hoog-prestatieteam’ te komen: geen groep, maar een team dat de best mogelijke resultaten met elkaar boekt. 

Ook op het strand!

Welke locatie leent zich beter voor teambuilding activiteiten dan het strand, de mooiste plek van Nederland? Daar zie je je collega’s van een andere kant in een andere omgeving en groei je écht naar elkaar toe. Om zo’n dag met elkaar helemaal onvergetelijk te maken, bieden we de optie om bij te komen met een relaxte barbecue. De perfecte afsluiter van een dag waarin jouw groep een team is geworden!

Vanaf

6 pers.

25,- p.p.

2 uur

Hoogprestatie team!

Tijdens de teambuilding activiteiten gaan we werken aan de kwaliteiten van een hoogprestatie team. De kwaliteiten van een hoogprestatie team vergroten het functioneren en effectiviteit van een team! Maar wat zijn de kwaliteiten van een hoogprestatie team? 

De teammanager doet moeite om teamleden bij het team te betrekken. Hij moedigt ze aan om mee te helpen in het maken van beslissingen. Door middel van participatief leiderschap is er een grotere acceptatie van besluiten!

Binnen een hoogprestatie team hebben de werknemers het gevoel dat ze net zo veel verantwoordelijkheden hebben met betrekking tot de prestaties van het team als de managers. 

De teamleden moeten begrijpen waarom zij samen een team vormen en voor ogen houden dat het doel niet alleen het oplossen van het probleem is, maar ook dat het team leert van de ervaring.  Teamleden zijn deel van een team om het team te verbeteren!

Communicatie moet lateraal plaatsvinden. Hierdoor is het van belang dat het topmanagement ook aanwezig is tijdens de teambuilding. Communicatie is een belangrijk aspect binnen een goed functionerend team!

Het is van belang dat het team weet waar ze momenteel staan en waar ze naartoe willen gaan. Het team moet toekomst zien in het werk en ze moeten weten wat mogelijk is voor hen binnen het bedrijf. Het bedrijf moet nog vele jaren bestaan en dat is voor ieders belang. 

Het moet voor het team duidelijk zijn wat de gemeenschappelijke taken zijn maar ook wat de individuele taken zijn. Het kiezen van teamleden moet niet random gebeuren. 

Creativiteit is onmisbaar binnen een hoogprestatie team. Creativiteit is een antwoord op een idee dat innovatief is! Creativiteit zorgt voor oplossingen van problemen en het volbrengen van doelen. 

Door middel van snelle respons kunnen projecten in een kortere tijd worden voltooid. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderstaand contactformulier!

Meer informatie

  • Teambuilding
  • Vlotbouwen
  • Shoot Out
  • Beachvolleybal
  • Bubblesoccer
  • Expeditie Robinson
  • Boogschieten
  • Ik hou van Holland

Voorbeeld programma:

15:00-15:30 Ontvangst met hapje/drankje

15:30-17:30 Teambuilding

17:30-18:00 Borrel

18:00-20:00 Barbecue

Openingstijden

Wij zijn maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 18:00. 

Activiteiten

Wij zijn het hele jaar geopend voor reserveringen, ook buiten bovengenoemde tijden. 

Contact

Schepen 3
Naaldwijk
2671 HN

info@brinkoutdoor.nl

+31 6 34 57 79 55