Werkwijze

Een uitje is niet alleen leuk!

Bij Brink Outdoor geloven wij in sport als middel. Door middel van buitensportactiviteiten kunnen vooraf bepaalde doelen worden bereikt. We gaan voor het bedrijfsuitje met u in overleg om het doel van het bedrijfsuitje vast te stellen. Vervolgens gaat Brink Outdoor zich indien nodig verder verdiepen in dit doel en de instructeurs zullen instructies krijgen over de toe te passen methodes. Hierdoor zullen alle instructeurs tijdens uw bedrijfsuitje op de hoogte zijn van uw doelen en hiermee aan de slag gaan samen met de groep.

Het resultaat is dat uw bedrijfsuitje niet alleen leuk was maar ook een meerwaarde heeft meegebracht voor het bedrijf!

Samen plezier maken

Methode

Bepaal je doel

De eerste stap is zelf bepalen wat uw doel is! Doelen kunnen verschillen van plezier hebben tot en met het reorganiseren van een organisatie. Geen doel is te gek. 

Bespreek het doel

Het te bereiken doel wordt met Brink Outdoor overlegd en eventueel gespecificeerd. Brink Outdoor gaat graag met u in overleg om zodoende misverstanden te voorkomen en doelen helder te omschrijven.

Relax

Brink Outdoor gaat in de voorbereiding kijken hoe de doelen gerealiseerd kunnen worden. De instructeurs worden aan de hand van theorieën gericht op de doelen getraind. Op deze manier kunnen de instructeurs ervoor zorgen dat er doelgericht te werk wordt gegaan. 

Knallen maar

Tijdens de uitvoering wordt er naar toe gewerkt om de doelen te realiseren. De instructeurs bevatten alle kennis om het maximale uit de groep te halen en richting het doel te werken. De voorbereidingen die getroffen zijn worden uitgevoerd!

Openingstijden

Wij zijn maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 18:00. 

Activiteiten

Wij zijn het hele jaar geopend voor reserveringen, ook buiten bovengenoemde tijden. 

Contact

Schepen 3
Naaldwijk
2671 HN

info@brinkoutdoor.nl

+31 6 34 57 79 55