Teambuilding in het Westland

Het Westland, een mooie bruisende gemeente nabij Den Haag en Rotterdam. Westland staat bekend om zijn kassen en warenhuizen. Grotendeels is het Westland volgebouwd met zogeheten kassen of warenhuizen. Veel groen is hierdoor verdwenen MAAR niet alles. Brink Outdoor beschikt over een groene outdoor locatie in het Westland. Hier kunt u terecht voor uw familiedag, vriendendag of bedrijfsuitje in het Westland! Het outdoor park is gelegen aan de Veilingroute, 5 minuten rijden van de A4. 

Het outdoor park is ingericht voor al onze outdoor activiteiten. Van bijlwerpen tot de team challenge, u kunt hier alle activiteiten komen doen. Het terrein is ingericht om ook van uw familiedag, vriendendag of bedrijfsuitje in het Westland een succes te maken. 

Het Westland is gelegen aan het strand. Het is daarbij mogelijk om alle activiteiten uit te voeren op het strand. Voor meer informatie over activiteiten op het strand, klik op onderstaande link. 

Het is mogelijk om bij ons een kijkje te komen nemen, bel dan 0634577955. Wij ontvangen u graag met een lekker “bakkie” koffie!

Heeft u interesse in teambuilding activiteiten in het Westland of op een andere locatie: vraag naar de mogelijkheden!