Corona-Virus en Brink Outdoor

Het Corona-Virus raakt elke sector binnen Nederland. Zo wordt ook de recreatie-sector hard getroffen. Ook wij ontkomen er niet aan, groepen worden afgezegd en de toekomst is onzeker. Maar wij zijn er van overtuigd: Wij komen hier sterker uit!

Wat zijn de gevolgen voor Brink Outdoor?

Helaas is Brink Outdoor genoodzaakt om tijdelijk alle groepen te verplaatsen of te annuleren. De keuze ligt bij de klant. Iedere klant is benaderd om een keuze te maken uit 3 mogelijkheden: afwachten, verplaatsen of annuleren. Wij vinden het belangrijk om de keuze in overleg met de klant te maken. Het is prettig voor de klant dat er geen annuleringskosten aan verbonden zijn.

Wij zullen op het moment geen groepen ontvangen. Maar dit zorgt wel voor veel tijd om Brink Outdoor verder te ontwikkelen en ons nog beter voor te bereiden op komend seizoen!

Waarmee is Brink Outdoor bezig als er geen groepen komen?

Brink Outdoor is bezig met het verder ontwikkelen van zijn activiteiten. Dit doen wij op dit moment door onze instructies en instructeurshandboeken scherp onder de loep te nemen. Verder zijn wij nog steeds druk bezig om een gaaf Outdoor terrein te ontwikkelen in Honselersdijk. Hopelijk kunnen wij jullie hier binnenkort meer over melden!

Ook zijn wij altijd opzoek naar nieuwe leuke activiteiten! Mochten jullie nog leuke suggesties of ideeën hebben dan staan wij hiervoor open, sterker nog: kom jij met een leuke activiteit, dan testen wij hem graag met je uit! 

Van Brink naar Blink Outdoor!

Helaas was Brink Outdoor genoodzaakt om de activiteiten tijdelijk te cancelen naar aanleiding van het Corona-virus. Hierdoor is ondernemer Julian genoodzaakt om op een andere manier inkomsten te genereren.
Hij kwam met het idee, gezien de tijd van het jaar (voorjaar), om voortuinen en achtertuinen af te spuiten bij de mensen in de buurt. Het resultaat van zijn werk bleef niet onopgemerkt en steeds meer mensen meldden zich aan voor de dienst. Julian is zich gaan verdiepen in het behandelen van straatwerk en vindt hier nu veel plezier in!
 
De switch is TIJDELIJK ontstaan, van Brink Outdoor naar Blink Outdoor. Wij laten uw straatwerk weer Blinken!
 
Leuk weetje: Het logo van Brink Outdoor en Blink Outdoor lijken sprekend op elkaar!
Blink Outdoor

Comments are closed.