Archery tag als bedrijfsuitje

Archery tag is een sport die veel weg heeft van een potje paintballen. Bewapend met pijl en boog ga je de strijd aan in twee teams. Het is de bedoeling om het andere team af te schieten. Gelukkig hebben de pijlen wel stompe punten!

Archery tag wordt gespeeld in twee teams tegen elkaar. Het is daarbij mogelijk om een toernooi vorm te organiseren voor grotere groepen. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om het spel te combineren met andere activiteiten. 

Archery tag wordt op verschillende locaties gespeeld. Het is mogelijk bij ons op locatie. Maar het is ook mogelijk bij u op locatie. Mocht u bijvoorbeeld beschikken over een grote bedrijfshal, dan komen wij met ons opblaas-veld naar u toe! Hoe gaaf is dat, een potje boogschieten op elkaar in de bedrijfshal. 

Doen de pijlen pijn? Dat valt gelukkig wel mee omdat de punten stomp zijn. Het is uiteraard mogelijk dat je verkeerd wordt geraakt (zeker als man zijnde), maar de pijn valt mee. Wanneer het spel gespeeld wordt dragen de deelnemers ook allemaal een masker. 

Het is mogelijk lekker te barbecuen nadat u archeri tag gespeeld heeft. Vraag naar de mogelijkheden. 

Wil je een bedrijfsuitje met spanning en sensatie, ga dan voor de Archery tag! Voor meer informatie kunt u bellen naar 0634577955 of onderstaand formulier invullen.

Vanaf

6 pers.

1 uur

8 jaar

Combineer en krijg korting

Archery tag is perfect te combineren met boogschieten! Beide activiteiten worden gespeeld met een boog en de activiteiten zijn variërend in intensiteit. Hierdoor kan iedereen meedoen!

Boogschieten familie uitje

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contact formulier!

Laat dit veld blanco

Catering

Catering wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. U kunt dit aangeven op uw offerte aanvraag.