Kruisboogschieten als bedrijfsuitje

Heb jij altijd al eens met een echte kruisboog willen schieten? Bij Brink Outdoor kan het, kruisboogschieten als bedrijfsuitje! Een kruisboog is een bijzonder krachtig wapen wat een kick geeft om mee te schieten. Schiet jij in de roos?

Een kruisboog is een heus wapen. Daarom is het niet toegestaan om te schieten met de kruisboog onder de 18 jaar oud! Maar we kunnen de activiteit combineren. Wanneer we het combineren met het boogschieten kunnen ook de jonge collega’s meedoen. De activiteit is niet heel actief dus iedereen kan meedoen!

Onze instructeurs zorgen ervoor dat ook uw bedrijfsuitje zal slagen. Zij weten de groep te entertainen en zal iedereen bij de activiteit betrekken. Ook zullen zij druk bezig zijn met het waarborgen van de veiligheid. 

Wij bieden het kruisboogschieten als bedrijfsuitje aan bij ons op locatie, maar ook bij u op locatie. Hebben jullie een grote bedrijfshal of een ander stuk grond? Dan komen wij met onze materialen en instructeurs naar jullie toe! Misschien wel zo makkelijk voor uw collega’s?

Het kruisboogschieten is een activiteit die veel collega’s nog niet hebben gedaan. Maak door middel van het kruisboogschieten uw bedrijfsuitje uniek! Voor meer informatie kunt u bellen naar 0634577955. Of u kunt contact opnemen via onderstaand contactformulier!

Vanaf

2 pers.

1 uur

18 jaar

Combineer en krijg korting

Combineer het kruisboogschieten met boogschieten en krijg korting!

Kruisboogschieten

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco

Catering

Catering wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. U kunt dit aangeven op uw offerte aanvraag.