Expeditie Robinson
Familie Uitje

Speel Expeditie Robinson als familie uitje! Ben jij een echte Robinson? Strijd in teams tegen elkaar en test je overlevings-skils. 

Expeditie Robinson is een leuk spel programma voor jong en oud. Het spel is zowel actief als passief dus iedereen kan mee doen. De expeditie speel je in teams tegen elkaar. De opdrachten variëren en worden uitgevoerd op spierkracht en denkkracht. 

Onze instructeurs zorgen ervoor dat ook uw uitje een succes wordt. De instructeurs weten iedereen te motiveren en te betrekken bij de spellen. Daag uw vrienden en familie uit en ga op in het spel!

Wij verzorgen de Expeditie Robinson als familie uitje op verschillende locaties. Wij beschikken over een locatie in het Westland. Het is ook mogelijk om de expeditie op een door u gekozen locatie uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan het strand of in uw achtertuin. U kiest de locatie en wij kijken naar de mogelijkheden. 

Het spel is perfect voor families en vrienden. Daag elkaar uit en ga op in het spel. Het spel is voor iedere leeftijd toegankelijk. Ook opa en oma kunnen prima mee doen!

Is jou team het sterkst en winnen jullie de Expeditie? Je komt er maar op 1 manier achter, boek nu!

Vanaf

6 pers

2 uur

8 jaar

Combineer en krijg korting

Expeditie Robinson is perfect te combineren met de team challenge! De teambuilding kan van pas komen bij het spelprogramma. De teams werken beter samen. Naast samenwerken zal er nu ook competitief gespeeld worden!

Familie uitjes

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco

Catering

Catering wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. U kunt dit aangeven op uw offerte aanvraag.