Boogschieten kinderfeestje

Boogschieten als kinderfeestje is super gaaf! Samen met je vrienden en vriendinnen leer je onder begeleiding van een instructeur om in de roos te schieten! Of zijn jullie al geboren schutters? 

Het boogschieten voor kinderen kan op verschillende locatie. Wij doen het boogschieten in het Westland, op het strand maar ook bij u op locatie. Het boogschieten op locatie kan bijna overal. Wij komen graag langs om te kijken of het kinderfeestje ook bij jullie georganiseerd kan worden. 

Boogschieten als kinderfeestje is ook goed te combineren met het vlotbouwen, op deze manier maken we er een indianen feestje van en gaat een indiaan jullie alle vaardigheden aanleren! 

Het boogschieten voor kinderen is altijd een succes. Kinderen gaan helemaal op in deze activiteit. Wij zorgen ervoor dat het een succes wordt door in te spelen op de belevingswereld van de kinderen. Onze instructeurs zijn hierop getraind. Wij maken ook van uw kinderfeestje eentje om nooit te vergeten!

Kinderfeestje thuis vieren? Dat kan ook, wij komen dan met onze materialen naar u toe! 

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0634577955 of contact opnemen met onderstaande contactformulier! 

Vanaf

+2 pers.

1 uur

8 jaar

Combineer en krijg korting

Boogschieten kan perfect gecombineerd worden met vlotbouwen!

Vlotbouwen

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco

Catering

Bij de activiteiten voor kinderen zullen wij jullie ontvangen op het groene terrein van Brink Outdoor en daar kunnen jullie ook eventueel catering bijboeken. Eet bijvoorbeeld een lekker patatje of een portie poffertjes na afloop van de activiteit(en). U kunt uw wensen aangeven bij de offerte aanvraag!