Vlotbouwen kinderfeestje

Vlotbouwen is ideaal als kinderfeestje! De kinderen kunnen zich helemaal uitleven met het bouwen. Ze zullen veel met elkaar samen moeten werken om een degelijk vlot te maken. Super gaaf om met je vriendjes en vriendinnetjes te doen. 

Onder begeleiding van een kindvriendelijke instructeur bouwen de kinderen een vlot. Hier gaan ze uiteraard ook mee het water op. De kinderen krijgen tijdens het vlotbouwen uitleg over verschillende knopen en technieken, ze leren er dus ook nog van!

Na het vlotbouwen krijgt iedereen een zwemvest om en gaan we met elkaar het vlot uitproberen. Houden wij het droog of wordt het toch een zwemfeestje? Stiekem zal de instructeur meekijken met de knopen. Indien gewenst gaan de kinderen gewoon weer droog van het water af. 

Kinderfeestje liever thuis vieren of op een andere locatie? Dat kan, wij komen met onze spullen en instructeurs naar jullie toe. Wij zullen wel eerst even een kijkje moeten nemen naar de locatie. Het is niet overal mogelijk om vlot te bouwen. 

Boek het vlotbouwen als kinderfeestje en verzeker jezelf van een echt kinderfeest! De kinderen zullen zich lekker kunnen uitleven. De instructeur zorgt ervoor dat iedereen erbij is betrokken en plezier beleeft. 

Bel voor meer informatie naar 0634577955 of vul onderstaand contactformulier in!

Vanaf

2 pers.

1,5 uur

8 jaar

Combineer en krijg korting

Vlotbouwen is perfect te combineren met boogschieten! ]

Boogschieten kinderfeestje

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contact formulier!

Laat dit veld blanco

Catering

Bij de activiteiten voor kinderen zullen wij jullie ontvangen op het groene terrein van Brink Outdoor en daar kunnen jullie ook eventueel catering bijboeken. Eet bijvoorbeeld een lekker patatje of een portie poffertjes na afloop van de activiteit(en). U kunt uw wensen aangeven bij de offerte aanvraag!