Expeditie Robinson kinderfeestje

Expeditie Robinson als kinderfeestje! Ga de strijd aan met je vriendjes en vriendinnetje. Ben jij een echte Robinson?

Tijdens de Expeditie Robinson als kinderfeestje gaan de kinderen de strijd met elkaar aan. Het spannende programma zorgt ervoor dat de kinderen fanatiek mee doen! De expeditie bestaat uit een aantal opdrachten die je met je team uitvoert. De opdrachten moeten zo snel of goed mogelijk. Hiervoor zijn creativiteit en samenwerking een must. Uiteraard wordt de expeditie afgesloten met een van de belangrijkste overlevingsvaardigheden: vuur maken! 

De Expeditie kan worden uitgevoerd op verschillende locaties. Onze locatie is in het Westland, dichtbij Den Haag. Maar het is dus ook mogelijk bij u op locatie! Dit kan makkelijker zijn in verband met het vervoeren van de kinderen. Het is ook gaaf om het spel op het strand te doen. Wie wil er geen kinderfeestje op het strand?

Onze instructeurs zorgen voor een feestje! Zij weten aan te sluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Hierdoor is de Expeditie Robinson een geslaagd kinderfeestje. Alle kinderen zullen enthousiast mee doen en niemand wordt buitengesloten. 

Wij verzorgen het feestje van A tot en met Z. Het is ook mogelijk om als afsluiter bijvoorbeeld poffertjes te eten. Ook cadeautjes uitpakken kunnen wij origineel verzorgen. U vertelt hoe het feestje er uit moet komen te zien, wij realiseren het! Kortom: bij ons is alles mogelijk!

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0634577955

Vanaf

6 pers

2 uur

8 jaar

Combineer en krijg korting

Expeditie Robinson is perfect te combineren met vlotbouwen! Sluit de expeditie af met een wedstrijdje vlotbouwen om van het eiland af te varen. 

Vlotbouwen

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier! Daarnaast kunt u ook bellen naar 0634577955

Laat dit veld blanco

Catering

Bij de activiteiten voor kinderen zullen wij jullie ontvangen op het groene terrein van Brink Outdoor en daar kunnen jullie ook eventueel catering bijboeken. Eet bijvoorbeeld een lekker patatje of een portie poffertjes na afloop van de activiteit(en). U kunt uw wensen aangeven bij de offerte aanvraag!