Teamuitje met het voetbalteam

Het teamuitje met het voetbalteam op het strand is voor teams die graag wat actiefs beleven. Jullie gaan voetballen, alleen dan net even iets anders. Vervolgens staat er een heerlijk barbecue voor jullie klaar. En dit alles gebeurd op het mooie strand van ‘s-Gravenzande. 

Locatie

Jullie worden ontvangen in Beachclub Breez. Onder het genot van een (non-alcoholisch) drankje praat je bij met je vrienden. Vervolgens kunnen jullie je omkleden in de kleedruimtes voor de activiteiten. 

Activiteit

De activiteit die jullie gaan spelen is Bubbel Voetbal. Een potje voetbal alleen dan met grote opblaas ballen op jullie heen. Het is de bedoeling om elkaar een goede beuk te verkopen tijdens het voetballen. Ideaal voor voetbalteams die iets pittiger mogen spelen. Een hilarisch spel en enorm goed voor de conditie. Het is wel aan te raden om niet direct daarna een “normale” wedstrijd te spelen. Schouder duwen zijn dan schouder beuken geworden. 

Barbecue

Na afloop van de activiteit wordt er gebarbecued. De koks van Beachclub Breez bereiden het lekkerste (vegetarische) vlees, salades en een lekker ijsje. 

Bubbel Voetbal Familie uitje
Bubbel Voetbal bedrijfsuitje

8 pers.

4,5 uur

55,- p.p.

Waarom Brink Outdoor?

Het hoofddoel bij Brink Outdoor is het hebben van 100% klanttevredenheid. Wij zijn flexibel en gaan doelgericht te werk!

Horeca

Mocht u de invulling van de horeca graag anders zien, dan kunt u voor een overzicht kijken op de volgende pagina!

Locatie

De locatie voor dit arrangement is Beachclub Breez in ‘s-Gravenzande. Lees hier over deze locatie!

Programma

15:30 – 16:00 | Ontvanst Beachclub Breez

16:00 – 17:00 | Bubbel voetbal

17:00 – 17:30 | Omkleden / douchen

17:30 – 19:30 | Barbecue

Meer informatie

Wij maken graag een arrangement op maat voor u! Neem hiervoor contact met ons op, 

Laat dit veld blanco