Teambuilding

Een groep is nog geen team!

En dat is precies waar wij voor zijn: om van een groep individuen, één compact geheel te maken. Teambuilding oefeningen doe je niet tégen elkaar, maar juist mét elkaar. Bij ons ben je op de juiste plek om jouw groep zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen. Ons zeer deskundige personeel vermaakt groepen met het twee uur durende teambuilding programma en wij zijn daarbij ook intensief bezig met de theorieën die van teambuilding een succes maken.

Hoog-Prestatieteam!

Door samen te werken met jullie tijdens het teambuildings programma is ons doel om tot een ‘hoog-prestatieteam’ te komen. Geen groep, maar een team dat de best mogelijke resultaten met elkaar boekt. 

Teambuilding arrangementen

Bekijk hier onze arrangementen speciaal voor Teambuilding! 

Hoe zien de teambuilding arrangementen er precies uit?

Dat is helemaal aan u! De dag wordt helemaal ingevuld naar de wensen van de klant. Van catering tot activiteiten tot vervoer. Wij kunnen alles voor u regelen. 

De daadwerkelijke invulling van de activiteiten wordt bepaald doormiddel van de doelen van de klant. De Team Challenge kan als voorbeeld volledig worden ingevuld voor iedere groep. Het maken van de keuze van de teambuilding oefeningen ligt bij de instructeur. Hij of zij kijkt naar de groep en kiest daarbij de teambuildingsspellen die nodig zijn om het doel van het uitje te bereiken. De Team Challenge is de meest gekozen activiteit voor bedrijven. 

Hoogprestatie team!

Tijdens de teambuilding oefeningen gaan we werken aan de kwaliteiten van een hoogprestatie team. De kwaliteiten van een hoogprestatie team, vergroten het functioneren en de effectiviteit van een team! Maar wat zijn de kwaliteiten van een hoogprestatie team? 

De teammanager doet moeite om teamleden bij het team te betrekken. Hij moedigt ze aan om mee te helpen in het maken van beslissingen. Doormiddel van participatief leiderschap is er een grotere acceptatie van besluiten!

Binnen een hoogprestatie team hebben de werknemers het gevoel dat ze net zo veel verantwoordelijkheden hebben met betrekking tot de prestaties van het team als de managers. 

De teamleden moeten begrijpen waarom zij samen een team vormen en voor ogen houden dat het doel niet alleen het oplossen van het probleem is, maar ook dat het team leert van de ervaring.  Teamleden zijn deel van een team om het team te verbeteren!

Communicatie moet lateraal plaatsvinden. Hierdoor is het van belang dat het topmanagement ook aanwezig is tijdens de teambuilding. Communicatie is een belangrijk aspect binnen een goed functionerend team!

Het is van belang dat het team weet waar ze momenteel staan en waar ze naartoe willen gaan. Zij moeten toekomst zien in het werk en ze moeten weten wat mogelijk is voor hen binnen het bedrijf. Het bedrijf moet nog vele jaren bestaan en dat is voor ieders belang. 

Het moet voor het team duidelijk zijn wat de gemeenschappelijke taken zijn maar ook wat de individuele taken zijn. Kiezen van teamleden moet niet random gebeuren. 

Creativiteit is onmisbaar binnen een hoogprestatie team. Het is een antwoord op een idee dat innovatief is! Creativiteit zorgt voor oplossingen van problemen en het volbrengen van doelen. 

Door middel van een snelle respons kunnen projecten in een kortere tijd worden voltooid. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco

Voorbeeld programma:

15:00-15:30 Ontvangst met hapje/drankje

15:30-17:30 Team Challenge

17:30-18:00 Borrel

18:00-20:00 Barbecue