Teambuilding op het strand

Het teambuilding arrangement op het strand is speciaal voor bedrijven! Eerst wordt er gewerkt aan de teambuilding en vervolgens wordt er gezellig met elkaar gebarbecued. Wij hebben een mooie mix samengesteld voor echte teambuilding maar ook ontspanning. 

Ontvangst

Jullie worden ontvangen in Beachclub Breez in ‘s-Gravenzande. Onder het genot van een appelgebak of cheesecake en een niet alcoholische consumptie wordt er bijgepraat met collega’s. 

Activiteit

De activiteit die gespeeld wordt tijdens de Teambuilding op het strand is de Team Challenge. Verschillende samenwerkingsopdrachten worden met elkaar gespeeld met de voetjes in het zand! Tijdens de activiteit wordt er gewerkt naar een hoogprestatie-team: een team wat maximaal presteert. De activiteit is niet alleen leuk, maar stimuleert het team om ook echt beter samen te werken!

Barbecue

De deelnemers kunnen gebruik maken van de douche’s/kleedkamers om vervolgens met elkaar te gaan eten. De koks bereiden het lekkerste vlees en de verse salades staan klaar! Uiteraard wordt er afgesloten met schepijs en slagroom. 

4 pers.

5 uur

50,- p.p.

Waarom Brink Outdoor?

Het hoofddoel bij Brink Outdoor is het hebben van 100% klanttevredenheid. Wij zijn flexibel en gaan doelgericht te werk!

Horeca

Mocht u de invulling van de horeca graag anders zien, dan kunt u voor een overzicht kijken op de volgende pagina!

Locatie

De locatie voor dit arrangement is Beachclub Breez in ‘s-Gravenzande. Lees hier over deze locatie!

Programma

14:00 – 14:30 | Ontvangst in strandpaviljoen met koffie, thee, fris en appelgebak/cheesecake

14:30 – 16:30 | Team Challenge (werken naar een hoogprestatie team)

16:30 – 17:00 | Borrelen/omkleden

17:00 – 19:00 | Barbecue

Meer informatie

Wij maken graag een arrangement op maat voor u! Neem hiervoor contact met ons op, 

Laat dit veld blanco