Vriendenuitje op het strand

Het vriendenuitje op het strand is voor groepen die graag wat actiefs beleven. Er worden twee sportieve activiteiten gespeeld. Vervolgens staat er een heerlijk barbecue voor jullie klaar. En dit alles gebeurd op het mooie strand van ‘s-Gravenzande. 

Locatie

Jullie worden ontvangen in Beachclub Breez. Onder het genot van een (non-alcoholisch) drankje praat je bij met je vrienden. Vervolgens kunnen jullie je omkleden in de kleedruimtes voor de activiteiten. 

Activiteit

De activiteiten die gespeeld worden zijn Archery Tag en Bubbel Voetbal. Twee sportieve activiteiten die zorgen voor een hoop strijd! Welke vriend of vriendin zou jij wel eens een beuk willen geven? Beide activiteiten sluiten mooi op elkaar in sportiviteit en strijd. De ideale activiteiten voor een vriendenuitje op het strand!

Barbecue

Na afloop van de activiteit wordt er gebarbecued. De koks van Beachclub Breez bereiden het lekkerste (vegetarische) vlees, salades en een lekker ijsje. 

8 pers.

5,5 uur

65,- p.p.

Waarom Brink Outdoor?

Het hoofddoel bij Brink Outdoor is het hebben van 100% klanttevredenheid. Wij zijn flexibel en gaan doelgericht te werk!

Horeca

Mocht u de invulling van de horeca graag anders zien, dan kunt u voor een overzicht kijken op de volgende pagina!

Locatie

De locatie voor dit arrangement is Beachclub Breez in ‘s-Gravenzande. Lees hier over deze locatie!

Programma

14:00 – 14:30 | Ontvanst Beachclub Breez

14:30 – 15:30 | Archery Tag

15:30 – 16:00 | Pauze

16:00 – 17:00 | Bubbel voetbal

17:00 – 17:30 | Omkleden / douchen

17:30 – 19:30 | Barbecue

Meer informatie

Wij maken graag een arrangement op maat voor u! Neem hiervoor contact met ons op, 

Laat dit veld blanco