Teambuilding Klassenfeest

Teambuilding voor kinderen kan ingezet worden voor alle doelen, plezier hebben met elkaar is ook een doel! Wij kregen een aanvraag binnen van een basisschool uit Honselersdijk voor een klassenfeest. Groep 8 wilde een leuke dag met elkaar beleven en de kinderen wilden graag alles met elkaar doen. Mocht je gaan karten of laser gamen ben je toch vaak alleen bezig in plaats van met elkaar. Wij hebben een plezierig teambuildingsprogramma voor groep 8 kinderen in elkaar gezet waarbij alle opdrachten samen met elkaar worden uitgevoerd. Graag nemen wij jullie mee in de opbouw van het programma.

“Wij stemmen ieder teambuildingsprogramma af op de wensen van de klant!”

 

Locatie

In verband met het vervoeren van de kinderen is ervoor gekozen om het evenement in Honselersdijk te laten plaats vinden. Wij voeren op ieder gewenste locatie de evenementen uit maar hiervoor moeten wij wel eerst toestemming krijgen van de desbetreffende overheid. We hebben toestemming gekregen van de gemeente om het in het lokale park bij de Valkenhorst te Honselersdijk te doen.

Programma

De kinderen van groep 8 namen deel aan een 2 uur durend programma met verschillende samenwerkingsopdrachten. De opdrachten stonden in het teken van plezier maken met elkaar en elke opdracht moest met elkaar uitgevoerd worden. In de twee uur tijd werden er 8 verschillende teambuilding spellen voor kinderen gedaan. De duur van de spellen lieten we afhangen van het enthousiasme van de groep over het desbetreffende spel.

De spellen die gespeeld werden tijdens de teambuilding waren: palendans, spinnenweb, bamboebouwen, dikke/dunne bandenspel, bal hooghouden, zeiltje vouwen, gatenkaas, teamrace (ballonnen race, mijnenveld, magisch tapijt).

Resultaat!

Het resultaat van de dag is dat de kinderen een superleuke klassenfeest met elkaar hebben beleefd. De kinderen hebben alle opdrachten met elkaar gedaan. Kortom: de ideale afsluiting van je basisschooltijd met je vrienden en vriendinnen!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *